Nieuws

Uitbater café De Landbouw doneert verjaardagsgeld

Hendrik-Ido-Ambacht/Zwijndrecht, mei 2018Onder toeziend oog van veel stamgasten heeft bestuursvoorzitter Ad van Driel van hospice De Cirkel een donatie van 1.045 euro gekregen van uitbater Rien van der Stelt van café De Landbouw in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit bedrag was de optelsom van de giften die hij voor zijn 65ste verjaardag kreeg van de bezoekers van het café.

 

 

 

Vrijwilligers hospice De Cirkel bedankt!

Hendrik-Ido-Ambacht/Zwijndrecht, april 2018 – Als dank voor hun inzet voor het hospice kregen de circa 80 vrijwilligers van hospice De Cirkel een uitgebreide brunch aangeboden bij Van der Valk Hotel ARA in Zwijndrecht. In zijn speech bedankte bestuursvoorzitter Ad van Driel van hospice De Cirkel alle vrijwilligers voor hun inspanningen het afgelopen jaar. De deuren van hospice De Cirkel in Hendrik-Ido-Ambacht zijn in januari 2011 opengegaan. Een aantal mensen is al sinds het eerste uur vrijwilliger, anderen zijn er later bij gekomen. Met elkaar zijn ze de drijvende krachten achter het hospice.

 

Eerste exemplaar jaarkrant overhandigd

'Uniek moment'

Hendrik-Ido-Ambacht/Zwijndrecht, maart 2018 - Op 23 maart jl. heeft coördinator Ester Pos van hospice De Cirkel de eerste editie van de jaarkrant 2018 van hospice De Cirkel uitgereikt aan de heer Mar Langbroek, een bewoner van het hospice die met ‘zijn verhaal’ in de krant staat. Een uniek moment omdat tijdens het interview onzeker was of Mar de krant nog zelf in ontvangst zou kunnen nemen. “Ik ben heel blij en dankbaar dat ik dit kan en mag doen,” zegt Ester.

 
 
We zijn alle vrijwilligers, de thuiszorg en huisartsen van De Cirkel enorm dankbaar voor de goede zorgen voor mijn vader. Het heeft zijn laatste reis dragelijker gemaakt met nog zoveel mogelijk plezier en ongelooflijk goede zorg.
Carin van Vark