PLUS Volgerlanden doneert aan hospice De Cirkel

Zwijndrechtse Waard, november 2016 - Vrijdag 18 november ontving Jan van de Wetering (voorzitter van de Stichting Vrienden van het Hospice Zwijndrechtse Waard) uit handen van Jordi Jupijn (bedrijfsleider PLUS supermarkt De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht) een cheque ter waarde van € 309,50. Dit bedrag was het resultaat van een verkoopactie van thee- en handdoeken voor het goede doel.

Klanten van de supermarkt konden gedurende een bepaalde periode hand- en theedoeken van de firma HRS Nonfood & Loyalty kopen. In de aankoopprijs zat een klein bedrag voor hospice De Cirkel verwerkt. “Eigenlijk hebben we dit bedrag dus van de klanten van PLUS supermarkt in De Volgerlanden gekregen. We zijn heel blij met dit mooie bedrag,” aldus Jan van de Wetering. Hij bedankte ook Jordi Jupijn voor het ter beschikking stellen van de verkoopruimte in de supermarkt. “Het is fijn om te merken dat lokale winkeliers en inwoners van de Zwijndrechtse Waard ons hospice zo’n warm hart toedragen. Namens de coördinatoren, vrijwilligers en het bestuur van hospice De Cirkel wil ik iedereen die een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken.”

Ons advies aan terminaal zieke mensen is om het wonen in het hospice niet te lang uit te stellen. Het kan de laatste weken van je leven extra kleur geven. Die liefde en warmte verdient iedereen.
Miranda en Rebecca Ringeling