Nieuws

Open middag hospice De Cirkel / Gezocht: nieuwe vrijwilligers

Hendrik-Ido-Ambacht/Zwijndrecht, oktober 2017 - Zaterdag 14 oktober a.s. is er een open middag bij hospice De Cirkel in Hendrik-Ido-Ambacht. Belangstellenden kunnen op die dag tussen 12.00 en 16.00 uur een kijkje nemen in het hospice. Er is volop gelegenheid informatie in te winnen over het verblijf in en de werkwijze van het hospice. Er zijn coördinatoren, bestuurleden en vrijwilligers aanwezig. Bezoekers hoeven zich vooraf niet aan te melden. De koffie en thee staan klaar. U bent van harte werlkom op de Vrouwgelenweg 61 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Vrijwilligers gezocht

In de tweede helft van oktober start een cursus voor nieuwe vrijwilligers. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Lijkt het u mooi en dankbaar werk om mensen in de laatste fase van hun leven te begeleiden? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met Iris van Putten en/of Ester Grootenboer (coördinatoren hospice De Cirkel), info@hospicedecirkel.nl of bel 078-6124138.

Onthulling beeld: 'Voor altijd verbonden'

Vrijwilligster Carla van der Linden heeft samen met haar echtgenoot Peter, in het bijzijn van vicevoorzitter Heleen Roos van het bestuur, een beeld onthuld in de tuin van hospice De Cirkel. Dit beeld is gekocht met een gift die de vrijwilligster en haar man hebben geschonken naar aanleiding van hun 25-jarig huwelijk.

 

Vrijwilligers hospice De Cirkel krijgen brunch

Vrijwilligers hospice De Cirkel krijgen brunch

Hendrik-Ido-Ambacht/Zwijndrecht, februari 2017 - Als dank voor hun geweldige inzet voor het hospice kregen de circa 75 vrijwilligers van hospice De Cirkel een uitgebreide brunch aangeboden bij het Van der Valk Hotel ARA in Zwijndrecht. In zijn speech bedankte bestuursvoorzitter Peter Top van hospice De Cirkel de vrijwilligers voor hun enthousiaste inzet. "Het is fijn dat we altijd op jullie kunnen rekenen. Als bestuur zijn we daar heel blij mee."

Dankzij jullie kunnen we terugkijken op een goede tijd, het was fijn en warm bij jullie. Mijn vader heeft het erg goed gehad!
Luc en Annemiek Zielman