Uitbreiding en vernieuwing team hospice De Cirkel

Alblasserwaard, Zwijndrechtse Waard, 4 september 2020 – Het team van hospice De Cirkel is uitgebreid en vernieuwd. In juli is Saskia Kok als coördinator in dienst getreden van het hospice voor de Zwijndrechtse Waard in Hendrik-Ido-Ambacht en per 1 september is Christ’l Kleijn in dezelfde functie aangesteld. Op genoemde datum is ook Angelique de Wit gestart als manager/coördinator. Zij fungeert circa vijftig procent van haar tijd als coördinator van het hospice voor de Alblasserwaard in Papendrecht en de andere vijftig procent is zij manager van beide vestigingen. Coördinator Iris van Putten stapt over van de vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht naar Papendrecht en zo staat er op beide plekken een sterk team onder leiding van Angelique de Wit.

Met deze uitbreiding en vernieuwing is hospice De Cirkel klaar voor de toekomst waarin het vanuit twee locaties aan tien bewoners die niet lang meer te leven hebben een comfortabel tweede thuis kan bieden. Hospice De Cirkel voor de Alblasserwaard opent in november zijn deuren en hospice De Cirkel voor de Zwijndrechtse Waard bestaat begin 2021 tien jaar. Het bestuur en de stichting vrienden van hospice De Cirkel zijn trots op en dankbaar voor deze mijlpalen die mede te danken zijn aan de inzet van heel veel vrijwilligers en de steun van enorm veel sponsoren. Zonder hen heeft een hospice geen bestaansrecht.

Wilt u meer informatie over hospice De Cirkel of wilt u het financieel steunen? Stuur dan een mail naar secretariaat@hospicedecirkel.nl. Alvast bedankt voor uw hulp en betrokkenheid!